Стана известно какво име ще носи Кейт Мидълтън , когато стане кралица.  Въпреки

...
Стана известно какво име ще носи Кейт Мидълтън , когато стане кралица.  Въпреки
Коментари Харесай

Какво име ще използва Кейт Мидълтън, когато стане кралица?

Стана известно какво име ще носи Кейт Мидълтън , когато стане кралица.  

Въпреки обстоятелството, че коронацията на английския монарх Чарлз III се състоя едвам на 6 май 2023 година, неотдавна стана известно, че той е бил диагностициран с рак. Принц Уилям евентуално ще седне на трона по-рано, защото към този момент е поел част от публичните отговорности на мястото на татко си.

По-специално кралят на Англия може да последва образеца на датската кралица Маргрете II и да се пенсионира по-рано. В този случай на трона ще седне най-големият наследник на Чарлз III и починалата принцеса Даяна. Той може да стане крал Уилям V. Междувременно брачната половинка на бъдещия суверен явно ще употребява цялостното си име, кралица Катрин, като кралица Летисия от Испания, кралица Рания от Йордания, пише Marca.
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън Принц Уилям и Кейт Мидълтън Снимка: Getty Images
„ Когато започва Earthshot, той беше херцогът на Кеймбридж, само че се наричаше принц Уилям. И това е, тъй като той в действителност желае да бъде прочут като принц Уилям, тъй като американците го познават и обичат като принц Уилям, обичат го повече от всички останали обществени персони “, написа изданието.
 Принц Уилям и Кейт Мидълтън Принц Уилям и Кейт Мидълтън Снимка: Getty Images
Междувременно Кейт Мидълтън се възвръща от планувана коремна интервенция, която претърпя в лондонска клиника през януари 2024 г. От Уиндзор предния ден тя отиде с децата и брачна половинка си в Сандрингам, където крал Чарлз III се лекува от рак.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР